top of page

Sundew's Me Me Me  og DK(u)CH Cockergold Back In Business

 

15 08 14

Mallou har født 3 store trivlige hvalpe. 2 hanner og 1 tæve alle er blue roan. Se billeder og læs om hvalpenes færden nederst på siden.

 

Hvalpene vil blive PRA og FN normal/clear efter  deres forældre.

Både Mallou og Frisbee har HD: A

Hvalpene får en "guld-stamtavle" da vi overholder Spanielklubbens anbefalinger.

 

Alle brogede farver muligt i dette kuld.

 

Mallou er til daglige en skattet jagt- og familiehund hos familien Rasmussen. Vi har været så utrolig heldige at låne hende til dette kuld hvalpe.

Mallou har bestået jægerforbundets Apporteringsprøve og er udstillet en enkelt gang m et "Exellent".

 

Mallou er efter franske og svenske dual purpose-linier, det har givet sig meget tydeligt til kende i Mallou. Velbygge med rigtig god ballance og intet mindre en en fantastisk jagthund. Hun er grundliggende i besidelse af de egenskaber der skal til. Evnen til kontakt, stor apporteringslyst, og evnen til at arbejde på vinden. Vi har valgt at parre Mallou med Frisbee, selvfølelig på grund af hans dejlige væsen og fine eksteriør, men aller vigtigst pga. hans stamtavle som indeholder vores to stor farvoritter Asgrove Brisbane (Thyras far) og Travis Vital Spark (Maris Far), hanhunde som har tilført kvalitet både hvad angår drive og exteriøre til vores tæveliner.

 

Vi forventer derfor hvalpe med drive, appoteringslyst, evne til at arbejde på vinden, og ikke mindst et glad og udadvendt væsen. Eksteriørmessigt forventer vi harmonisk byggede hvalpe med gode bevægelser.

 

Vær opmærksom på at begge hunde står i det vi kalder "udstillingspels" den vil man almindeligvis klippe ned, hvis man bruger sin hund på jagt. (men sådan her skal de nødvendigvis se ud når de vises på udstilling)

 

Kontakt os allerede nu hvis du er interessret i en hvalp efter denne kombination. Det bliver den eneste  kuld vi laver i år.

DK(u)CH

Cockergold Back In Buisness

Sundew's Me Me Me

Ch
Travis Master Mine

Vignett's Count On Me

 SVCH

Weeping Willows Chang

JWW-08 DK(u)CH
Cockergold Credit Card

Vignett's She is My everlarsting love

SECH (u)

Upsy Daisy Aces Falk

Weeping Willow's Adjeen

INTCH FRCH LUCH

Weeping Wilow's twist

ChTravis Vital Spark

 

Travis Memphis Belle

Ch

Carillo Cover Design

ChAshgrove Brisbane

Hvalpenes stamtavle

 15 08 14

Malou har født de fineste hvalpe, 2 hanner og en tæve. De er store og trivlige alle sammen og Malou er den perfekte mor.

 

 

Bettine Thorup: Tlf: 45 40 50 34 04 | e-mail:  sundew@live.dk  | Blommenslyst / Fyn / DK
 

bottom of page