top of page

Der er mange som har en mening om hvordan standard cockeren går, eller retter sagt "ikke går på jagt"

Vi er så heldige at nogle af vores hvalpekøberer gladeligt deler deres oplevelser og med os, så derfor er her en mulighed for at høre sagen fra "hestens egen mund"

 

Den her fra Kim Sørensen." Danmarks lykkeligste mand bor i Holsted. Hans lille røde cocker har lige rejst sin første sneppe og appoteret den i super stil"

 

Fra det aller nordligste: " Tenker på dere fortsatt med takknemlighet for den flotte hund som Lea er. Vi er kjempe glad i henne. Hun er så snill og glad og lydig. I år har mann min brukte henne på rypejakt og hun var kjempe flink. Både tok opp fugler og fant de som ble skudd. Hilsen Tanja fra Vadsø i Finnmark"

 


Og så den her fra Daniel Meltesen."Mega stolt af min jagtkammerat, 70 meter søg og apportering af denne hare (billed medfulgte) , som var langt større end nogen af de kaniner der er brugt i træningen, men han kæmpede den hjem. Stor hund lille krop, jo tak!"

"Så var vi på den igen, og Wookie har knækket koden. Der blev af ham rejst 3 dyr og 9 snepper, at der kun ligger 1 på paraden må være op til skytterne at fortælle mere om  - men at apporterer sneppen på en meget regnfuld dag, i 15 cm vand godt gemt i en "knold" bevoksning og forkert retning udpeget af skytten. Kan jeg kun være godt tilfreds med, og den ros man får med sådan en "lille" jagthund luner jo også. Glædelig jul til jer alle."

 

Og fra Luffe Andersen: "Kan ikke skjule min begejstring mere, lillebror og jeg har været på 12-15 jagter. Og må sige han er vokset med opgaven han går hurtigt. Går gennem alt og vigtigst han holder kontakten. Arbejder rigtig så han for vinden. Det er virkelig en fornøjelse. på dagens jagt for 90% af fasanerne op og apportere til UG. Dejligt når man sidst på dagen for ros for det gode arbejde han gør så er der noget ved at være nyjæger  god søndag fra en meget glad mand "

 

Fra Allan Ladegaard "Så kom den store dag, hvor Saxo skulle med på jagt for første gang. Udbyttet blev godt og der var store roser til Saxo.. Der kom kommentarer som, "kan du bare styre ham med fløjten?", "han viser gode takter", "han gik lige på sporet, hvor jeg så råen" og mange flere."

 

Og fra Allan Hansen: "Så kom slyngeljagten hvor jeg havde fokus på hundearbejdet. Cato er vågnet, han havde 10 appoteringer, dog med lidt støtte fra mig. Det der var rigtig positivt, var at han gik spontant til fuglen uden at snuse osv.

Også dem der var anskudt. Jeg er super glad for vores dag igår.

Han ved også nu, at det handler om at søge og få fuglene på vingerne."

 

Flere af vores hvalpekøber tilbudt,  at vi må henvise til dem for referencer. Så send en mail hvis det har interesse, så skal vi skaffe jer kontakt.

Mange af vores hvalpekøbere bruger deres hunde på jagt, her er nogle af deres oplevelser.

 

bottom of page