top of page

Nyheder

Siden denne hjemmeside er blevet til, har brugen af medier udviklet sig. Jeg har derfor valgt, ikke at opdaterer nyheder her på længere. Følg mig i stedet på Fb. Hvor der kommer stor og småt fra vores dagligdag med hundene.

link findes på forsiden...

December 16

Da prøverne på Spanielklubbens resultatliste var talt sammen, kunne vi se at vores opdræt placerede sig rigtig godt. Både helt unge hunde med nye førere og de lidt ældre hunde som Kenzo her der blev Årets Markprøve hund. Det glæder os rigtig meget. For intet er jo bedre for en opdrætter at ens afkom klare sig godt i ejernes hænder.

December 16

En af de flotteste titler man kan vinde i Spanielklubben, er for os at se, Årets All Round Hund. Den tog Spencer i år. Titlen går til den spaniel der har vundet mest, samlet set, på markprøver, apporteringsprøver og udstilling. Og derud over skal hunden have rene sundheds test. Alså en titel man som opdrætter godt kan være stolt af.

 

August 16

Mange unge hunde fra vores kennel har deltaget på div prøver landet ove. Her er det Sundew's Otello som bestod DJU apporterings prøve kun 9 mdr gammel

Maj 16

Spencer blev dansk Champion i år på den først mulige udstilling efter han fyldte 2 år. Og han har blevet far til mange fine kuld hvalpe bla. den lille sort/hvid tan her på billedet, født på kennel Cockergold, andre af Spencers hvalpe kan ses via et link på hans side

April 16

På Spanielklubbens General forsamling modtog Ronja Årsporkalen for Årets Dressur hund. Vundet sammen men Thyra, naturligvis.

16 04 16

Zarki´tager sit sidste tyske cert i Wischhafen og kan nu kalde sig Tysk Champion

August 15

Til Spanielklubbens uff DM i apportering havde vi en hund på det vindende hold nemlig, Sundew's Light My Fire ført af Kim Sørensen

August  15

Og på det vindende Dressur hold. Var Ronja og Thyra, sammen med Klaus og Lone.

31 05 15

Ronja og jeg har været i Neumünster på international udstilling, med os havde vi Spencer og Zarki. Zarki fik et cert, så nu mangler han kun et. Spencer gik næsten hele vejen. Han blev Tysk junior Champion, og kom så langt i junior klassen, at han vandt gruppen 8 de stående og apporterende jagthunde. 

og Ronja lånte Springeren "Ronja" og mindsanten om ikke  to blev BIS 2 i Ronjas aldersklasse.

18 04 15

Zulu har betrådt

udstillingsringen for første gang og det gjorde han med maner.     Best I Show Baby   på Reg Østjyllands skue under Gerad O'shea som jo er en kendt dommer og foredragsholder ud i hundes anatomi , ringtræning og meget mere. 

 

03 04 15

Endnu en af vores succesfulde udstationeringer Sundew's Evening Glow har sammen med sin dygtige fører, været på deres første markprøve. Og det blev til, ikke mindre en dagens bedste i begynderklassen. Rigtig flot arbejde af Thomas Kjær og Saga

 

01 04 15

Her vores ny han. Super fine Zulu med stamtavlenavnet

Travis Comedy for the Rich. Vi glæder os så meget til at arbejde med ham. Han er ind til nu alt hvad vi kan ønske os og mere til, og vi er ikke i tvivl om at vi selv komer til at bruge ham rigtig meget i vores videre avl. I sine linier har han stort set alle farver også brun. Zulu samejes med Pia og Kaare Vang Jensen, og det er også her han bor og vil blive trænet til daglig. Kaare er en erfaren jagthundefører så det bliver spændende at se hvad de to kan drive det til .

01 04 15

Fly On The Wings... lille Spencer er blevet voksen og har fået sin første Champion titel, han er nu Dansk unghunde Champion.

0103 15

Vi har været så heldige kunne købe Penny her. Hun er 2,5 år gammel. Vi har købt Penny i Italien af Roxana Opris. Penny er resultatet af  linieavl på to af de aller største brogede hanner gennem tiderne, nemlig den norske CH Travis Vital Spark og den engelske CH Bitcon Trubadour. Præcis hvad jeg har ønsket mig i lang tid. Penny har 2 markprøver med sig fra Italien og vi er slet ikke itvivl om at hun passer perfekt ind i vores avl. Men sit søde cockervæsen, fantastiske exteriøre og ikke mindst jagtiver . Penny vil blive parret med Spencer omkring 1. august. Ønsker man sig en hvalp fra dettte kuld, til jagt og prøver er det muligt at se Penny arbejde nu hvor hun endnu ikke er parret. Og jeg tør godt love at man ikke bliver skuffet når det gælder fart og stil.

 

10 02 15

Spencer JR. skal være far til 2 kuld hvalpe hos andre opdrættere. Om ca 14 dage hos Jesper Schytte. Og hos Jane Kortnum om 2 mdr.

Kontakt Jesper  på jesperSchytte@mail.com el. telf 4053 2202

Og Jane på kortnum@post.tele.dk el. telf 2338 0107

08 02 15

Alle vores hvalpe har nu fundet sig til rette i deres nye hjem. Vi glæder os over at, de alle kommer til at leve et aktivt hundeliv. Og endnu en gang kan vi se at "cockeren som jagthund" er i fremgang, vi har således solgt 7 af vores 9 hvalpe til jægere.

Vi takker vores hvalpkøbere for tilliden og ønsker dem al mulig glæde med deres nye hund.

 

Næste gang vi skal have hvalpe bliver det Spencers Mor Wilma der skal parres vi regner med at Wilmas hvalpe er klar til at flytte hjemmefra i uge 26. Det er muligt allerede nu at blive skrevet op til en af Wilmas hvalpe

 

 

28 11 14

Vi er meget stolte at at kunne præsenterer endnu en "Årets Brugshund" i Spanielklubben. Sundew's Firefighter.

Det er 4. gang vi opdnår denne fornemme titel, med ikke mindre en 4 forskellige hunde. 

28 11 14 

Dagmar har født 4 store  ddejlige hvalpe 3 tæver en han. Blue roan  og blue roan og tan.

 

 

 

28 11 14

Mirosa har født 5 fine hvalpe alle tæver.Læs mere på hvalpesiden. 

 

25 08 14

Helt fantastisk Ronja og Thyra har vundet Spanielklubbens uoff. Danmarks mesterskab i Dressur I   

Rigtig flot og velfortjent efter et rutineret stykke arbejde. Ronja er 11 år og den yngste, er jeg sikker på der har vundet denne title.

15 08 14

Malou har født 3 store fine hvalpe. En tæve to hanner.

10 07 14

Der er sikre tegn på at Malou er med hvalpe, læs mere på siden "hvalpe"

29 06 14

På Spanielklubbens dobbeltudstilling i Sabro gik Spencer "hele vejen" og endte op med en Supreme BIS-hvalp under Frank Kane (UK)

10 03 14

Vi er lige kommet hjem fra England, hvor vi har deltaget på verdens største og mest præstigefyldte udstilling, Cruft.  Det var en fantastisk oplevelse at være med og se så mange top-hunde samlet på et sted. 300 cocker var med. Thyra blev udtaget i Polen i efteråret. Bare det at Thyra var blevet udtaget er stort for os, så da hun endte blande de 11 bedste tæver var det langt ud over hvad man kan håbe på. Jeg ved ikke hvornår der sidst har stået en Markprøve Champion i "Bedste Tæve" på Cruft, men jeg tror roligt, jeg kan sige, at det ikke er sket mange gange.  Jeg behøver vist ikke at sige at vi er super stolte af vores lille hund.  

 

10 02 14

Wilmas hvalpe er nu flyttet ud i deres nye hjem. Stor udfordringer venter de små, som jagthunde, som udstillingshunde, avlshunde og selvfølelig som elskede familiehunde. Vi takker endnu engang vores hvalpekøberer for tilliden og ønsker al mulig lykke og gode oplevelser med hvalpene. Selv beholder vi Lille-Spencer på billedet her, og håber og arbejder på at han kommer til at leve op til alle vores drømme og forventninger.

 

24 01 14

Der er tiden nu hvor Mirosas hvalpe flyver fra reden. Velkomst i de nye familier og farvel i vores. Vi ønsker vores hvalpekøberer al mulig lykke med deres lille hvalp og takker for tilliden.

 

 

10 12 2013

Wima har også født nu, hun fik 7 hvalpe, de er blue roan og blue roan med tan. Det er Wilmas første kuld og vi er glad for at det bare går så nemt og elegant.  Læs mer om kuldet på "hvalpe"

 

 

30 11 2013

Mirosa har født. Hun fik 9 fine hvalpe mor og børn har det alle godt. Se mere på "hvalpe"

 

 

Den 26 11 13

Velkommen til vores nye hjemmeside. Vi håber I syntes om den, at den er nem at finde rundt i og ikke mindst viser os og vores opdræt som det, det er.

På forsiden og på siden "jagt" vil man kunne se en del nye billeder af Thyra i aktion, de er taget af Kim Henriksen: Kim-Henriksen-Photography.   Nyd dem.....det gør vi.

 

Den 24 11 13

Ronja og Thyra har for 3. år i træk vundet titlen Årets Barn og Hund i Spanielklubben.  En værdig afslutning på deres udstillingstid sammen. Ronja får i det kommende år nye udfordringer med ny hunde, ny race og meget større konkurrence  nu hvor hun bliver juniorhandler.

Den 01 10 13

Vi har haft den store fornøjelse at have Spencer boende. Spencer som også hedder CH AU CH USA Ashwinds's Ivy League har været her for at parre Wilma. Han er nu godt hjemme i USA igen, men vi håber på at Wilma bærer på en fin "genmasse" til fremtidens avlsarbejde.

Please reload

Bettine Thorup: Tlf: 45 40 50 34 04 | e-mail:  sundew@live.dk  | Blommenslyst / Fyn / DK
 

bottom of page